A gyroshús gyártása

A gyártás saját húsüzemünkben történik egy, a termék előállításának speciális igényeit kielégítő, kifejezetten erre a célra tervezett, 2011 -ben megvalósult  üzemben.

A Carnifex húsfeldolgozó üzemében megtalálhatók mindazon helyiségek (hűtő, fagyasztó termek, sokkoló-fagyasztó, stb), eszközök, amelyek szükségesek a készresütött és nyársas gyroshús biztonságos, magas minőségi követelményeknek megfelelő termék előállításhoz.

Biztonsági előírások

A gyártás a HU–1059 es számú üzemben történik, amely megfelel a legszigorúbb EU, valamint nemzeti előírásoknak is. A gyroshús gyártása során messzemenőkig betartjuk az élelmiszerhigiéniai,- élelmiszer-biztonsági előírásokat; valamint a HACCP rendszer működtetésével a fogyasztók maximális biztonságára törekszünk.

Munkatársak

Az üzemben dolgozó munkatársak több diplomás szakemberek illetve nagy tapasztalattal, élelmiszeripari ismeretekkel rendelkező munkatársak, akiknek a szakértelme garancia a  folyamatosan magas minőségű termékek előállítására.

Az alapanyag

Az alapanyagot magyar vágóhidakról, nagykereskedelmi vállalkozásoktól vásároljuk, akiknek minden engedélyük megvan a számunkra szükséges alapanyag előállításra (csirkemell,- csirkecomb,-, pulykacomb filé), forgalmazásra.

A késztermék kiszállítását 2 db engedéllyel rendelkező hűtős-fagyasztós (-18 Celsius fokos) tehergépkocsival oldjuk meg, ezzel is biztosítva a hűtőlánc folyamatosságát.

Ugrok a termékekhez